Askıda Kitap Uygulaması

Öğrencilerimize kitap sevgisini arttırmak, okumak alışkanlığı kazandırmak ve durumu olmayan öğrencilerimizin kitaba ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla okulumuz kütüphanesinde “Askıda Kitap” uygulaması başlatıldı.

04.04.2023 51

Okulumuzda Din Öğretimi Kalite Takip Projesi kapsamında öğrencilerimize kitap sevgisini arttırmak, okumak alışkanlığı kazandırmak ve durumu olmayan öğrencilerimizin kitaba ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla okulumuz kütüphanesinde “Askıda Kitap” uygulaması başlatıldı. Okul kütüphanesine monte edilen bir kitaplık rafına öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz evlerindeki kitaplardan okuduklarını bırakırlar. Okumak isteyenler de buradan alıp okurlar. Kitabı alan öğrenci kitabı okuyup isterse yerine bırakır. Kütüphane alışkanlığı olamayan öğrenciler için farklı deneyim olacaktır.

04-04-202304-04-202304-04-202304-04-2023