Bir Fadan da Sen Dİk!

Bir Fadan da Sen Dİk!

Okul Bahçemizde hiç ağaç yokken minik fidanları toprakla buluşturmak ve onların bakımı üstlenmk yine öğrencileirmizece gerçekleştiriliyor.

28.04.2022 161

İlçemiz 12 Derslikli Ortaokul Binası 12 EKim 2020 tarhinde eğitim öğretim faaliyetleirne başlamış olup bahçesi kaldırım taşı (kilit taşı) ile kaplı idi. Yeni yapılan bina olmasına rağmen bahçe peyzaj çalışmaları yer almayan okulumuzda dikili tek bir yeşil ağaç ve çiçek yoktu. İl Özel İdare Müdürülüğüne Şubat 2021'de kesin teslimi alınan binanın 10 yıl her şey dahil garantili olduğu ifade edildi. 2 yıl boyunca okul binası ev bahçesind edğişiklik yapılamması gerektiği ifade edildi.

Lakin okul kütürünün oluşmasında ağaç varlığının önemi ve öğrencielrin yeşil ile içiçe barınamsının gerekliliği göz önüne alınarak okul yönetiminin insiyatifi ve öğretmenler kurulu kararı ile bahçede yeşil alanlar oluşturulması hedeflendi.

Fen Bilimleri öğretmnei Ali AVCI ve Türkçe öğretmnei SELMAN ÜLKER gönüllü öğrencielre bahçe içinde alanlar oluşturarak çocukların dokunuşu ile güzelleştirme faaliyetleirni üstlendi. Öğrencielirn hayalindeki okul resimlerinde her bahçede büyük ağaçların olduğu menuniyetle görülmüştür. Kısıtlı ağaçlandırma çalışmaalrı için öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürleirmiz sunuyoruz.

28-04-202228-04-2022

İLETİŞİM

Adres:
BİRLİK MAH. ARDIÇLI TARLA CAD. MERKEZ ORTAOKULU SİTESİ MERKEZ ORTAOKULU VE İMAMHATİP ORTAOKULU BLOK NO 90 İÇ KAPI NO 3 SÜTÇÜLER / ISPARTA


Telefon
(246) 351 2035


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın