Eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları konusu müzakere ettik.

Öğretmenlrimiz ile bir araya gelen Sütçüler Kaymakamı Sayın Kerem YÜCE, Sütçüler Belediye Başkanı Sayın İsmail YURDABAK ve İlçe Milli Eğitim müdürü Sayın Talip İLHAN öğrencilerin motivasyonunun arttırılması için  çeşitli istişarelerde bulundurlar.

27.06.2023 78

27-06-202327-06-202327-06-2023

Öğretmenlrimiz ile bir araya gelen Sütçüler Kaymakamı Sayın Kerem YÜCE, Sütçüler Belediye Başkanı Sayın İsmail YURDABAK ve İlçe Milli Eğitim müdürü Sayın Talip İLHAN öğrencilerin motivasyonunun arttırılması için etkinlik temelli okul yaklaşımının uygun olacağını söylediler. Okulumuzun yıl boyunca gösterdiği etkinlikler için teşekkür ederek, öğretmen fikirlerini tek tek dinlediler.