haftanın Ayeti; Haftanın Hadisi

Meslek dersi öğretmenlerince yapılacak planlama dahilinde haftanın ayet ve hadisinin panolarda hafta boyunca gösterilmesi sağlandı.

13.01.2022 118

SÜTÇÜLER İMAM HATİP ORTAOKULU

DKAB ÖĞRETMENLERİ GELİŞİM PROGRAMI EKİM AYI ETKİNLİK RAPORU

FAALİYETİN KAPSAMI: DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMEN GELİŞİM PLANI

FAALİYETİN KONUSU: Meslek dersi öğretmenlerince yapılacak planlama dahilinde haftanın ayet ve hadisinin panolarda hafta boyunca gösterilmesi

FAALİYETİN TARİHİ: 31.10.2021

GERÇEKLEŞTİRİCİSİ: Yasemin ÇAKIR

KATILIMCILAR: Öğrencilerimiz, Diğer Öğretmenler

FAALİYETİN ÖZETİ:

Okulumuzda din kültürü öğretmenlerimiz işbirliği ile haftanın ayetleri ve haftanın hadisleri belirlenmiş bu kapsamda öğrencilerimizin katkılarıyla pano yapılarak haftanın ayeti ve hadisi gösterilmiştir.

Yapılan bu etkinlik sayesinde okulumuz eğitim ortamında bir yandan da öğrencilerimizin ruhlarını, İslam'ın güzel öğretileri olan ayet ve hadisler ile anlamlandırmak ve ahlaklarını güzelleştirmek konusunda farkındalık sağlanması amaçlanmıştır.