Hutbe Dinliyorum!

Okullarda belirlenen öğrenci gruplarına Diyanet İşleri Başkanlığının gözetim ve denetiminde gerçekleştirilen örnek vaaz ve hutbelerin gerçekleştirimi yapıldı.

13.01.2022 135

SÜTÇÜLER İMAM HATİP ORTAOKULU

DKAB ÖĞRETMENLERİ GELİŞİM PROGRAMI KASIM AYI ETKİNLİK RAPORU

FAALİYETİN KAPSAMI: DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMEN GELİŞİM PLANI

FAALİYETİN KONUSU: Okullarda belirlenen öğrenci gruplarına Diyanet İşleri Başkanlığının gözetim ve denetiminde gerçekleştirilen örnek vaaz ve hutbelerin gerçekleştirimi

FAALİYETİN TARİHİ: 30.11.2021

GERÇEKLEŞTİRİCİSİ: Yasemin ÇAKIR

KATILIMCILAR: Öğrencilerimiz, Diğer Öğretmenler

FAALİYETİN ÖZETİ:

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kalite Takip Sistemi Ekim-Kasım Ayları -Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı-Okullarda belirlenen öğrenci gruplarına Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gözetim ve denetiminde gerçekleştirilen örnek vaaz ve hutbelerin gösterimi ve uygulaması sağlanacaktır amaçlı belirlenen bir vaaz veya hutbe videosu ders esnasında öğrencilere izletilerek öğrencilere vaaz ve hutbe konusunda bilgi verilmiştir.