Kütüphanede Öğreniyorum

Kütüphanede Öğreniyorum

Kütüphaneler bilgi evidir. Okulumuzda bulunan içeriği oldukça zengin olan kütüphanemizden her öğrencinin faydalanması için saat 17’ye kadar okulumuz kütüphanesini açık tuttuk. Öğrenciler araştırma yapmak için test çözmek için kitap okumak için farklı etkinlikleri planlayabilmek için okulumuzun bu alanından günün ilerleyen saatlerine kadar faydalanabildiler.

30.05.2023 71

KTS nisan ayı etkinlikleri kapsamında okul kütüphanesi, ders saati bitiminden 17'ye kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutuldu ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete erişimleri sağlandı. Bilginin evi anlamına gelen kütüphaneler çeşitli kitapların bulunduğu yerdir. Teknolojinin gelişmesiyle kitapların yerini bilgisayar ve internet alsa da kitapların yerini hiçbir şey tutmaz. Kütüphaneler hem kitapların hem de bilgisayar, internet gibi araçların bulunduğu bilgi yuvasıdır. Bu kapsamda okulumuz öğrencilerinin kütüphaneden her an faydalanabilmelerini sağlamak amacıyla okulumuzu kitap yönünden zenginleştirdik ve bilgisayarlar kullandık. Okulumuzda yapılan kurslar nedeniyle okulumuz 17.30’a kadar açık durmakta bu süre içinde kursa katılmayan ve taşımalı olarak gelen öğrenciler kütüphanemizden faydalanabilmektedir. Seçmeli okuma becerileri dersleri gibi dersler de kütüphanemizde yapılarak öğrencilerin kütüphaneye ilgi duyması amaçlanmaktadır.

30-05-202330-05-202330-05-202330-05-2023

 

İLETİŞİM

Adres:
BİRLİK MAH. ARDIÇLI TARLA CAD. MERKEZ ORTAOKULU SİTESİ MERKEZ ORTAOKULU VE İMAMHATİP ORTAOKULU BLOK NO 90 İÇ KAPI NO 3 SÜTÇÜLER / ISPARTA


Telefon
(246) 351 2035


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın