Nisan 2021 YÖGEP çalışmalrı tamamlandı.

Nisan 2021 YÖGEP çalışmalrı tamamlandı.

Uzaktan eğitim sürecinin sadece okul ve okul görevlileri ile sınırlı kalmadığı aşikardır. Uzaktan eğitim sürecinde tüm paydaşlara görev düşmektedir.

07.05.2021 140

Uzaktan eğitim faaliyetleri Milli Eğitim Bakanlığının planlamalarının yanısıra, Cumhurbaşkanlığı koordinesi ile iletişim unsurlarının tedariğinde yer alan telekominikasyon şirketleri, merkezi yönetimler, yerel yönetimler, meslek kuruluşları, özel kuruluşlar vb sürece dahil olarak özellikle uzaktan eğitime erişim noktasında sıkıntı yaşayan öğrenci ve öğrenci ailelerine destek olmaktadırlar. 

Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitime erişimde sıkıntı çeken öğrenciler için 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında tablet dağıtımı gerçekleştirmekle kalmamış aynı zamanda erişim sıkıntısı çeken öğrenciler soru bankaları basturaark dağıtımının yapılmasını sağlamıştır.

Uzaktan eğitim süreci Sütçüler gibi dağlık ve dağınık coğrafyada zorlukları muhakkak ki bereberişnde getirmiştir. Ancak her öçğretmenin özverili ve gayretli çabaları ile canlı derslere katılmayan öğrencilere yapılan görevlendirmeler, kitap takipleri, telefon ile günlük ulaşım, sayesinde sağlık lı bir zemine oturtulmaya çalışılmıştır.

İLETİŞİM

Adres:
BİRLİK MAH. ARDIÇLI TARLA CAD. MERKEZ ORTAOKULU SİTESİ MERKEZ ORTAOKULU VE İMAMHATİP ORTAOKULU BLOK NO 90 İÇ KAPI NO 3 SÜTÇÜLER / ISPARTA


Telefon
(246) 351 2035


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın